0

it's our place, but it's your party

Udforsk vores selskabslokaler & gruppemenuer

Private dining

Få det hele for dig selv når du booker et af vores private dining rooms i København eller Lyngby. Vi har lokaler der passer til alle former for events, så uanset om du skal holde fødselsdagsfest, stå for det næste firma event, samle holdet til en tur i byen eller bare have en fed aften? - Den klarer vi!

gruppe menuer

Nyd vores juicy burgere, tasty snacks & lækre cocktails! Klik herunder for at se vores mest populære gruppemenuer og få styr på detaljerne inden den store aften! Vi tilbyder en bred vifte af selskabsmenuer, catering og sjove aktiviteter til at løfte dit event til det næste niveau. Udforsk vores mest populære menu - Treat Yourself - eller kontakt os for at lade os planlægge en skræddersyet løsning til din næste fest eller firmaarrangement.

karaoke

Book dit helt eget karaoke rum med plads til op til 25 gæster på vores restaurant på Gammel Strand! Få det helt for dig selv og få adgang til jeres helt eget fadølsanlæg.

Cocks til søs

Vi er gået sammen med Friendships for at tilbyde takeaway ved kanalen fra Cocks & Cows Gammel Strand! Når du lejer en af Friendships' picnicbåde for at nyde en dag på vandet i de københavnske kanaler, kan du nu bestille takeaway fra Cocks & Cows Gammel Strand - direkte fra båden! Bestil og sejl videre til Gammel Strand - lige overfor Christiansborg. Her kan I stoppe ved kanten af kanalen med båden og sende et medlem af selskabet op ad trappen og ind i restauranten til afhentning, før I sejler væk i solnedgangen - med burgere i hånden!

Gruppemenuer

Udforsk vores menuer - Eller kontakt os for at planlægge din perfekte aften!
combo menu
Burger + Twister Fries + Cocks Mayo
Ingen drikkevarer inkluderet
Burgers & beer
Burger + Twister Fries + Cocks Mayo
Fadøl ad libitum
Treat Yourself
Burger + Snacks & Fries ad libitum
Cocktails, Vin & Øl ad libitum
all night dining
3 retters middag
Åben bar + Velkomstdrink

kontakt

Fortæl os om dit arrangement!