0

It's beginning to look a lot like Cocksmas

O

U

R

P

L

A

C

E

Y

O

U

R

C

H

R

I

S

T

M

A

S

P

A

R

T

Y

It's our place, but it's your Christmas party

Julen er lige om hjørnet og vi glæder os til at invitere dig indenfor til en højtidsgodbid, der vil få mundvandet til at løbe! Vi elsker julesmage, så vi har lavet ikke bare én, men TO lækre juleburgere til at spice din julemiddag med venner og familie op. Her får du alle de bedste dele af en glædelig jul i den bedste indpakning af dem alle: en burgerbolle 🍔  

O

U

R

P

L

A

C

E

Y

O

U

R

C

H

R

I

S

T

M

A

S

P

A

R

T

Y

Christmas Menu

2 timer med mad og drikke ad libitum Forkæl jer selv med et extravagant julemåltid med burgere, snacks, fritter, dips & drinks i hele to timer. Start måltidet med et udvalg af blandede snacks til deling, inklusive vores ekstrasprøde hjemmelavede kartoffelchips - et must på julebordet - og vælg en af vores juleburgere som hovedret: Jean-Claude van Ham er en saftig sag fyldt med pulled pork, marineret og glaseret i et krydret mix af ingefær, hvidløg, chili, limejuice & hoisin sauce, sammen med sød chili, rødkål og springløg. Eller vælg en Harrison Pork med grillet nakke fillet, rødkål, pickles, salat og sprøde flæskesvær. Serveres med brun sovs og en håndfuld hjemmelavede kartoffelchips for ekstra knas. Sluk juletørsten med kander og flasker af Anarkist Christmas øl, Royal Pilsner, Royal Classic, husets rød- og hvidvin (begge økologiske!), Gin Hass, Dark 'n' Stormy samt vores special edition Christmas Cocktail. Merry Cocksmas!

GET IN TOUCH

Vi står klar til at hjælpe dig med at planlægge den perfekte julefrokost. Udforsk restauranterne nedenfor eller spring direkte til at kontakte vores bookingafdeling og sæt festen i gang: booking@cocks.dk Vil du vide endnu mere om vores gruppemenuer? Klik nedenfor for at se alle vores selskabsmenuer: Læs mere om Christmas Treat Se vores andre selskabsmenuer Vi har et væld af private dining muligheder, inklusive mulighedn for at booke jeres helt eget karaoke room på Gammel Strand!