0

Gårdhaven

Velkommen til den danske riviera!

Skyfri himmel

Adresse: Gammel Strand 34, 1202 København Kapacitet: 55 gæster Uanset om det er regn eller solskin så er gårdhaven på Gammel Strand åben og klar til hyggelige stunder! Gårdhaven er perfekt til sommerfester hvor dine gæster kan nyde den friske sommerbrise og den blå himmel, men er også optimal til fester og events i de køligere årstider med det udtrækkelige tag og dejlige varmelamper. Gårdhaven kan bookes til både semi- og helt private events.

Vejrsikret

Mærk solens stråler i sommermånederne, og køl af med en cocktail i de smukke omgivelser inden din middag. Gå i læ under det udtrækkelige tag og varm dig under de hyggelige varmelamper i de kolde vintermåneder. Du vil få den samme gode service som du får inde i restauranten, omringet af smuk historisk arkitektur. Alt i alt den perfekte oplevelse - hele året rundt!

Group menus

Forkæl dig selv med vores ad libitum sharing menu - Treat Yourself - eller gå på opdagelse i vores menu og udvælg din favorit burger fra vores brede udvalg. Fuldend din aften med en cocktail fra øverste hylde og lad dig tranportere til et græsk atrium midt i den danske hovedstad.