0

Private dining

Oplev vores smukke Glass Room i Lyngby

Our place your party

Vores fantastiske selskabslokale i Lyngby blev renoveret i 2022 og forvandlet om til det smukke lokale der idag står klar til at huse en masse sjove og festlige stunder. Om du skal holde fødselsdag, konfirmation, firmaarrengement eller privatarrengement kan vores Glass Room's dejlige grønne omgivelser skabe præcis den stemning du ønsker dit selskab. Selskablokalet kan rumme op til 50 festglade gæster. Du har, sammen med personalet, mulighed for at skabe den ideelle bordopsætning til lige præcis dit arrengement. Ved booking af vores Glass Room får lokalet helt privat til dig og dine gæster. Selskabslokalets private bar sørger for fyldte glas hele aftenen uden forstyrrelser, vores projektor åbner op for muligheden for indslag og oplæg, vores Sonos anlæg giver festens DJ mulighed for at sætte stemningen på dansegulvet.

Lokalet med de mange ansigter

Vi har sammensat en række gruppemenuer du frit kan vælge imellem. Vælg blandt andet imellem vores TREAT YOURSELF menu som tilbyder dig og dine gæster mad og drikke ad libitum i 2 timer for kun 399,- pr. kuvert. Eller vores DINNER MEAL  som indeholder forret og hovedret for 230,- pr. kuvert. Det er muligt at sammensætte din aften som ønsket ved feks. tilkøb af fri bar i en ekstra time eller velkomst drinks til dine gæster. Book dit næste event her og undgå opvask, madlavning, oprydning, det klare vi nemlig. Efter du har skabt den perfekte aften med vores booking afdeling, er der kun tilbage at nyde din fest, resten tager vi os af.

Get your party started

Ønsker du at se resten af vores gruppemenuer, klik her. (link) Vi står altid klar til at hjælpe dig med at planlægge dit næste event. Er du interesseret i at booke vores Glass Room? Send os en Email og fortæl os om dine ønsker og vi vil hjælpe dig med at få dem til at gå i opfyldelse.