0

SP34

Sankt Peders Stræde 38, 1453 København

CHECKING IN WAS NEVER TASTIER!

CHECKING IN WAS NEVER TASTIER!

C

o

c

k

s

&

C

o

w

s

-

W

a

n

t

T

h

o

s

e

F

r

i

e

s

-

next level roomservice

Træd ind på Hotel SP34, mindre end 5 minutter til fods fra Rådhuspladsen, og find byens bedst bevarede hemmelighed. Cocks & Cows SP34 vil gøre dig forsinket til check-in, fordi du vil blive ved med at ville hænge ud i de hyggelige, kølige omgivelser, nippe til drinks og blive venner med både stamgæster og nytilkomne.

on top of the world

Om du er bosiddende i byen eller bare på besøg, så er du velkommen på Cocks & Cows SP34. Check tagterrassen Urban Terrace ud, som er åben alle dage i hele sommersæsonen. Her finder du endnu en bar, og kan nyde både cocktails, fadøl og selvfølgelig lækre burgere fra køkkenet i restauranten. Terrassen åbner 1. maj - og kan naturligvis også bookes til private selskaber, så du får det hele for dig selv til dit næste event.

lunch is served

Kom forbi til frokost og prøv en af vores lækre avocado toasts hver dag mellem 12 - 16. Avocado Toast: Cremede skiver af avocado serveret på ristet filonebrød med et pocheret æg på toppen for 99,- Vegan Avocado Toast: Cremede skiver af avocado og frisk tomatsalsa serveret på ristet filonebrød for 89,-

the bigger the better

Om det er til frokost eller aften, så er vores største bad boy af en burger en sikker vinder. Vores Mega Governator er et bæst af en burger! Mellem den økologiske briochebolle finder du ikke bare én, men to oksekødsbøffer på hidsige 180 gram, dobbelt bacon, dobbelt cheddar, sprøde løgringe og friske pickles sammen med salat, BBQ mayo & dijon mayo.

our place - your party

Leder du efter et sted at holde dit næste store arrangement eller lokalerne til firmafesten? Uanset lejligheden, så har vi private dining rooms til enhver smag. Se hele oversigten over alle vores lokaler i København og i Lyngby - og har du spørgsmål eller føler dig inspireret, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud!

ÅBNINGSTIDER

MAN - ONS : 12:00 - 22:00 TORS : 12:00 - 23:00 FRE - LØR : 12:00 - 00:00 SØN : 12:00 - 22:00 The Urban Terrace er åben alle dage: 12.00 - 21.30