0

Spencer

Revisit the golden age of cocktails

spirits of the past

Addresse: Gammel Strand 34, 1202 København Kapacitet: 30 personer Gemt under restauranten på Gammel Strand har vi skabt cocktailbaren der tager dig tilbage til guldalderen. Følg trappen og lad nostalgien ramme når du træder ind i rummet med de brune læder båse inspireret af de amerikanske speakeasies i 1920'erne.

Libation Luxury

På Spencer har vi et udvidet drikkekort, udviklet specielt til cocktail connoisseurs og alkohol aficionados. Sip på et udvalg af drikkevarer kreeret at af husets mixologer for at holde din smagsløg og nysgerrighed vågen! Der bliver konstant udviklet og tilføjet nye cocktails til kortet, så husk at komme igen for at opleve de friske smage!

before and after

Spencer er det idele sted til pre-drinks inden din middag - eller eskorter dine gæster ned i undergrunden efter jeres middag til årets efterfest! Spencer er åbent for alle festaber de fleste weekender men kan også bookes til private events som private dining room, eller som en del af din oplevelse på Cocks & Cows. Kontakt os og få hjælp til at planlægge din perfekte hour for at fuldføre dit event.

Kontakt