0

Urban terrace

New York Rooftop vibes i hjertet af København

Urban Terrace

Adresse: Sankt Peders Stræde 38, 1453 København Kapacitet: 35 spisende gæster (mulighed for flere til stående arrangementer) Når du træder indenfor på boutique-hotellet SP34 og op ad trapperne finder du en oase midt i byen. Vores terrasse er åben fra foråret og hele sommeren helt frem til 31. august, så du kan nyde burgere og cocktails under åben himmel. Terrassen er det ideelle sted til receptioner og sommerfester, hvor du og dine gæster kan nyde sommerbrisen, mens I nipper til jeres yndlingscocktails og mousserende vine.

Thirsty Thursdays

Kick-start weekenden på Urban Terrace hver torsdag hele sommeren! Hver torsdag kan du nyde vores fantastiske 3-for-2 tilbud under den blå himmel. Nu har du muligheden for at vælge din favorit spritz! Vælg mellem vores udvalg af forfriskende varianter: den klassiske og bitre Aperol Spritz, den friske Limoncello Spritz eller den bitter-søde Rhubarb Spritz! Inviter en ven eller kollega med og kom forbi til en spritz - eller måske endda tre.

under åben himmel

Med sin egen bar komplet med fadølshaner og cocktailmagi vil du og dine gæster ikke forblive tørstige på Urban Terrace. Vælg en af vores lækre menuer til selskaber eller hold det enkelt med vores receptionsmenuer med et udvalg af snakcs og åben bar i husets økologiske vine, signaturcocktails og fadøl. Urban Terrace kan bookes til private arrangementer, så du kan få hele området for dig selv helt frem til kl. 21.

selskabsmenuer

På Urban Terrace serverer vi det samme udvalg af burgere, fries, salater og mere som i restauranten indenfor, og du er altid velkommen til at kigge forbi og nyde et måltid, en cocktail og et strejf af sommersol. Vi tilbyder en række forskellige muligheder for selskaber, men tøv ikke med at kontakte os for at lade os hjælpe med at sammensætte sæsonens sommerbegivenhed for dig og dine gæster.