0

Urban terrace

New York Rooftop vibes i hjertet af København

Urban Terrace

Addresse: Sankt Peders Stræde 38, 1453 Copenhagen Kapacitet: 35 personer Træd inden for på Hotel SP34 og fortsæt op af trappen hvor du vil finde en oase midt i København. Vores terrasse åbner i foråret og er åbent til sensommeren, så du kan nyde burgere & cocktails under åben himmel. Det er det perfekte sted til at afholde receptioner og sommerfester hvor du og dine gæster kan mærke den friske sommerbrise imens I nipper på jeres yndlingcocktails og mousserende vine.

open skies

Udstyret med en fuld funktionel bar med ølhaner og alt gear til at lave vores fantastiske signatur cocktail, vil dig og dine gæster ikke gå tørstige fra the Urban Terrace. Vælg mellem vores brede udvalg af gruppemenuer, om du ønsker et fuldt måltid med mad og drikke ad libitum med vores Treat Yourself eller lette snacks og fri bar i vores økologiske vine, vores signatur cocktails og fadøl i vores receptionsmenu. Det er muligt at booke The Urban Terrace til private events, så du kan få hele området for dig selv.

Group menus

På the Urban Terrace serverer vi selvsamme menu som i restauranten, du er altid velkommen til at kigge forbi og nyde et lækkert burgermeal i den friske luft med en cocktail i hånden. Vi har adskillige menuvalg til grupper, tøv endelig ikke med at kontakte os så vi kan hjælpe dig med at planlægge din perfekte sommeraften.